Dodaj do ksiązki kucharskiej Sos chrzanowy

Sos chrzanowy

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Sos chrzanowy - składniki:

  • cukier do smaku
  • pieprz do smaku
  • woda - 0.5 litra

Sposób przygotowania:

  1. Rozpuść kostkę Rosołu z kury Knorr w 0,5 l wody.
  2. Dodawaj Zasmażkę błyskawiczną jasną Knorr, do momentu zagęszczenia, po czym gotuj przez 1 minutę.
  3. Dodaj chrzan oraz odrobinę cukru i pieprzu do smaku. Podawaj.
Dodaj do książki kucharskiej

SOS CHRZANOWY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

  • 1
    Sos chrzanowy
    1.Rozpuść kostkę Rosołu z kury Knorr w 0,5 l wody.
  • 2
    Sos chrzanowy
    2.Dodawaj Zasmażkę błyskawiczną jasną Knorr, do momentu zagęszczenia, po czym gotuj przez 1 minutę.
  • 3
    Sos chrzanowy
    3.Dodaj chrzan oraz odrobinę cukru i pieprzu do smaku. Podawaj.
  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    ZASMAŻKA BŁYSKAWICZNA JASNA KNORR

    Zasmażka błyskawiczna jasna Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: